Antal Besökare Idag

Total Antal Besökare

Besökare Online

24 januari 2012

Deppar ???? Kanske ....

Ibland kan man fundera på om ALLT man gör är FEL, eller om en bara är född med otur. Kanske inte otur alltid men sådär med jämna mellanrum. Jag har ju naturligtvis inte haft otur med val av Kära maken, mina barn, extra barn, barnbarn, bonusbarn, jobb, fritidssysselsättingar, övriga nära o kära MEN i å va "knövli"
Tex detta med Värmedynan. -Borde man inte i vuxen ålder förstå att det kanske kan bli varmt om man har den på högsta och inte knyter för så ytterfodralet sitter ordentligt. Borde man inte somna tidigare så man är någotsånär utvilad när det bränner på "Big" mage. Jo dä borde man såklart. Men tydligen inte jag.
Resultatet: Jag blir lite deppig. Men dä ä bara å bryta ihop o gå vidare. "Flyta" på i ytterligare 4 veckor.
Kronan på verket blev ju också att idag flyttade Cocco till nytt hem. Snyft...Tomt redan!!! Han har varit borta i ca 45 minuter. Hmmm, undrar hur dä kommer å kännas i morgon tro. Vi har (hoppas vi) tagit rätt beslut eftersom vi har barnbarn som inte tål honom. Allergiska alltså. Men lessen blir man ju. Många motgångar just nu.
Något kul o positivt har vi ju ändå att se fram emot. En Malträff hemma hos Böna och Kristinas kalas i början av Mars. Detta ska bli kul. Det är inte så lång till våren heller, om man nu skall försöka va lite positiv. Så för h-vetet Gunnel SKÄRP dig. Det är ju hur många som helst som stöttar upp dig.
Så....nu får det bli lite Hockey med en härlig ModiFast Jordgubbsdrink. Den ä go den....



Nostalgi nostalgi.....



Vi är kompisar vi.....Busar busar

Kolla mig....

Herr bestämd

Älste

Minstingen

Minstingen igen

Ronja, eller Alisia

Minstingen o, ja vem av dom

Monstret Mira

Prinsessan Meja

Busarna Fridh

Sötnosarna Fridh

Livsnjutaren, en dag efter skolan